Hakafood

Luotettavasti! Joustavasti! Tehokkaasti!

Hakafood Oy on Suomessa vuonna 2002 perustettu konditoria ja leipomotuotteiden valmistaja. Laajennuksien myötä olemme tänä päivänä alallamme Suomen modernein toimija. Toimimme merkittävänä alihankkijana Suomen suurimmille leipomotuotteiden myyjille. Valmistamme tuotteitamme sekä vähittäiskauppa että HoReCa-sektorille.

Olemme ketterä ja asiakaslähtöinen toimija.
Kun suunnittelemme tuotteemme yhdessä teidän kanssa, saatte yksinoikeuden kehitettyyn tuotteeseen.

Mausta emme tingi – se on tottakai tärkeintä kaikissa tuotteissamme. Haluamme, että ennennäkemättömienkin tuotteiden maut mielletään vahvoiksi ja perinteisiksi – kuin mummolassa leivotuiksi.

Innostumme edelleen aidosti, kun saamme kehiteltyä ihmisten herkuteltavaksi uuden maun. Ja tunnemme ylpeyttä, kun näemme tarjottavamme maistuvan. Tavoitteemme on aina, että tuotteitamme maistava kokee syödessään elämyksen.

Polkumme kulkee kohti suuria unelmia: seuraamme trendejä maailmalta ja seuraava askeleemme voisi olla lisäaineettomuus, itsevalmistetut hillot tuotteissamme ja kokonaan uudenlaiset tuoteryhmät. Tuntuu, että kaikki on mahdollista, kun teemme työmme jatkossakin suurella intohimolla.

Pitkä ja vaativa työmme laadukkaiden tuotteiden parissa palkittiin ja meille myönnettiin FSSC22000-sertifikaatti panostuksistamme elintarviketurvallisuuteen.

Konseptimme toimii!